• Nieuws
Energy4All
Tags: goede doel, Energy4All, ondersteuning

Als Business Partner van VSM Media mag Noventief met trots mededelen, het goede doel Energy4All te mogen steunen.

Contacta 2012
Tags: Contacta, Beurs, producten

Noventief is aanwezig op 6-7-8 november op de Contacta Beurs 2012 in Goes in de Zeelandhallen.

Op Contacta zal Noventief verschillende nieuwe producten introduceren. We zijn te vinden op het West-Brabant Plein op stand nummer 465.

Lees verder om kaarten te bestellen.

Het gebruik van video
Tags: video, bedrijfsfilm, viral

In het hedendaagse tijdperk wordt veel tekst als vervelend ervaren. Er wordt steeds meer beeldmateriaal gebruikt wat het tekstuele gedeelte kan "vervangen".

Video's kunnen daarentegen nog veel meer bewerkstelligen. U kunt bijvoorbeeld door middel van een bedrijfsfilm het hele verhaal van uw bedrijf vertellen in zeg maximaal drie minuten.

Mobiel internet ontwikkelingen
Tags: mobile, html5, app

Steeds vaker worden websites mobiel meer bekeken dan via traditionele schermen!

Bedrijven en organisaties kunnen hierdoor niet achterblijven en zouden daarom altijd over een mobiele versie van hun website moeten beschikken.

Hoe pakken wij dit aan?

Cake PHP website
Tags: cakephp, framework, website

Hoe maak je nou een goede website?

Ja, dat is een goeie vraag zul je denken. Maar er zijn momenteel onzettend veel mogelijkheden op dit gebied. Je kan ouderwets zelf via een kladblok aan de slag, of een kant en klaar pakket voor je laten installeren. Iedere vorm heeft zijn eigen voor- en nadelen.

Het gebruik maken van een PHP framework heeft de voordelen van beide. Je dient nog steeds de code in te duiken, maar je hebt wel de voordelen van voorgeinstalleerde elementen!

Gratis Nieuwsbrief

Ontvang Gratis alle nieuwtjes
op het gebied van websites!

Laatste nieuws item

Als Business Partner van VSM Media mag Noventief met trots mededelen, het goede doel Energy4All te mogen steunen. .... meer