R-Newt Jongerenwerk

De website was nog wel de grootste uitdaging van het geheel. Het doel van de website was om een semi interactief platform te creeeren. Dit alles met het gebruik van social media. De doelgroep van R-Newt is erg actief binnen social media platformen als Hyves, Twitter en Facebook.

Dit is nog steeds een erg geschikte plek om met hen in contact te komen.Het doel van de website was om enerzijds een visitekaartje te leveren voor eventuele sponsors of subsidie verstrekkende partijen. Anderzijds moest de website een informatief en interactief zijn richting de doelgroep. We hebben voor R-Newt een platform ontwikkeld welke zowel het aspect interactie als informatie raakt.

De website biedt ruimte voor R-Newt om hun agenda te delen, beeldmateriaal te delen. De doelgroep heeft alle ruimte om te reageren.Voordat een reactie getoond wordt op de website wordt deze eerst gescreend door een medewerker van R-Newt. Dit alles om eventuele kwetsende uitingen de baas te zijn. Alle informatie is met elkaar gekoppeld zodat de gebruiker altijd vindt wat hij of zij zoekt.

bekijk online

Gratis Nieuwsbrief

Ontvang Gratis alle nieuwtjes
op het gebied van websites!

Laatste nieuws item

Als Business Partner van VSM Media mag Noventief met trots mededelen, het goede doel Energy4All te mogen steunen. .... meer