• Huis tot Huis
  • Vsm Media

Webshop Bekend

Een webshop beginnen in een gemakkelijk CMS systeem, laat u doen waar u goed in bent.Namelijk de beste producten verkopen in de beste webshop die uw klant verwacht.

De webshop kan worden opgebouwd in ons eigen CMS systeem wat is gebaseerd op Opencart. Dit kiezen wij bewust omdat dit veel beter is voor de capaciteit op de server, dan bijvoorbeeld een grote webshop die draait op Magento.

Hieronder ziet u de voor- en nadelen van de verschillende mogelijkheden.

 

Opencart BekendOpencart is een open source CMS systeem die veel gebruikt wordt voor webwinkels en websites.

Het grote voordeel van Opencart is de snelheid waarmee deze software werkt en daardoor minder belastend is voor de server. Dit betekent dat Opencart kan draaien op shared hosting en daardoor goedkoper is.

Het CMS van Opencart is zeer gebruiksvriendelijk en wordt door klanten als duidelijk en simpel beschouwd. Alles is op een logische en overzichtelijke manier te vinden binnen het CMS.

Doormiddel van verschillende uitbreidingen via modules is het geschikt voor maatwerk websites. Daarnaast zijn er ook voor Opencart veel templates beschikbaar, maar Noventief kan voor u ook eigen ontwerpen implementeren.

Meer informatie over Opencart of een website laten maken in Opencart? Neem contact met ons op!

Waarom kiezen voor Opencart?

Voordelen:

Zeer snel, weinig belasting server

Ideaal voor websites en webshops

Veel templates en modules beschikbaar

Zoekmachine optimalisatie

Eigen ontwerp implementatie

 

Magento BekendMagento is een open source webwinkel systeem die geschikt is voor grotere webwinkels met veel productaanbod. Veel webwinkels maken gebruik van Magento en kiezen voor dit systeem omdat er veel mogelijkheden voor beschikbaar zijn.

Zo biedt Magento verschillende oplossingen voor promotie en marketing waardoor u optimaal rendement uit uw webshop kunt halen.

Magento is ook geschikt om meerdere webwinkels te beheren vanuit 1 backoffice. Zo kunt u meerdere shops tegelijk hebben. Magento is meertalig en kan betalingen verwerken uit verschillende landen.

Een ideale oplossing voor een grote webshop!

Meer informatie over Magento of een website laten maken in Magento? Neem contact met ons op!

Waarom kiezen voor Magento?

Voordelen:

Veel producten aanbieden

Veel modules beschikbaar

Veel templates beschikbaar

1 Backoffice

Nadelen

Zware belasting van de server

Vanaf 10.000 producten 

 

Gratis Nieuwsbrief

Ontvang Gratis alle nieuwtjes
op het gebied van websites!

Laatste nieuws item

Als Business Partner van VSM Media mag Noventief met trots mededelen, het goede doel Energy4All te mogen steunen. .... meer